Jane Magnusson

Oszd meg verziós élményeidet

 
Bio: 

Jane Magnusson (született Svédországban, 1968-ban) rendező, forgatókönyvíró és újságíró. 1992-ben kapott BA-t a Brown Egyetemen film és média szakon. 2018-ban a legjobb dokumentumfilm európai filmdíját kapta Bergman - A Year in a Life című filmjéért.

Selected filmography: 
2018 - Bergman – A Year in Life
2016 - Vox Lipoma (short fiction)
2014 - Cupcake (short fiction)
2013 - Trespassing Bergman (co-director)
2009 - Ebbe: The Movie (co-director)
Event Date & Location: